top of page
Image by John Paulsen

Uși de Garaj

Usile de garaj sectionale sunt concepute pentru a fi folosite de catre cei care sunt incantati de calitate, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Aceste usi sectionale de garaj sunt montate direct in spatele golului. Initial, sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua. Despre aceste solutii putem spune ca fac posibile:

 • parcarea vehiculului in fata garajului.

 • utilizarea intregului spatiu din garaj.

 • montarea usilor la garaje neconventionale.

Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

Usi de Garaj: Image

Caractersitici

 • Panou tip sandwich anticoroziv din otel galvanizat

 • Izolatie cu spuma poliuretanica

 • Cabluri de tractiune

 • Sistem de rulare pe role cu rulmenti

 • Etansare prin garnituri la conturul usii

 • Izolare termica si acustica

 • Intrerupator supra-sarcina

 • Incuietoare cilindrica cu tija cu caneluri

 • Siguranta impotriva accidentarilor

 • Fotocelule din otel galvanizat

Usi de Garaj: Text

Cum iti alegi cele mai bune usi de garaj Suceava?

Inainte de a face o astfel de investitie, trebuie sa stim exact ce usi de garaj Suceava se potrivesc pentru casa noastra, asa ca alegem in functie de:

 1. Furnizorii responsabili cu astfel de servicii – O cautare a furnizorilor de usi de garaj Suceava si a ofertelor online si offline iti va oferi o idee despre optiunile disponibile si este un punct de start potrivit.

 2. Materialul din care sunt realizate aceste usi de garaj Suceava – Otelul, lemnul si aluminiul sunt cele mai frecvente materiale folosite pentru realizarea usilor de garaj, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje.

Lemn: Lemnul ofera un aspect frumos, clasic, care nu poate fi reprodus de alte materiale. Principalul dezavantaj al lemnului este totusi lipsa durabilitatii si rezistentei la intemperii, ceea ce inseamna ca necesita o intretinere frecventa.

Otel: Otelul este o alegere din ce in ce mai populara si cu siguranta, cea mai rezistenta si cea mai durabila dintre materialele disponibile. Cu variantele de design disponibile, usile din otel pot fi facute sa arate ca lemnul real. Otelul este, de asemenea, cunoscut pentru costurile reduse de intretinere, datorate in primul rand durabilitatii sale si rezistentei la intemperii.

Aluminiu: Usile din aluminiu au multe din avantajele otelului si sunt mai putin costisitoare, dar si mai fragile si sunt predispuse la indoiri.

 1. Designul pe care sa il aiba acele usi de garaj Suceava – Designul usii de garaj trebuie sa se potriveasca cu arhitectura casei. Daca ai o locuinta contemporana, i se va potrivi o gama larga de modele si stiluri de usi de garaj.

 2. Determinarea nevoilor de izolare – In functie de utilitatea principala a garajului, va trebui sa luati in considerare si izolarea usilor garajului. Alegerea unei capacitati adecvate de izolare este esentiala pentru confort si economie de energie daca utilizati garajul pentru orice altceva decat depozitare.

 3. Culoarea sau culorile pe care sa le aiba acele usi de garaj dorite – Este, in general, considerata o practica buna alegerea unei usi de garaj care sa se potriveasca cu ramele ferestrelor si cu tencuiala casei. Incearca sa cauti mai degraba o armonie decat un contrast puternic. De exemplu, daca ai ferestre cu o rama prea proeminenta sau cu un model mai incarcat, incearca sa alegi o culoare pentru usile de garaj care sa se asorteze. De asemenea, pe site avem si modele de ferestre care ar putea sa te intereseze, asa ca poti arunca un ochi si acolo.

 4. Automate sau industriale? - Acest aspect tine de gusturile si, bineinteles, de nevoile tale.. In general, preferate sunt cele automate, pentru ca astfel le poti deschide automat, asa cum ii spune numele si sunt potrivite pentru o casa, pe cand celelalte sunt mai mult potrivite pentru locuri mai mari, cum ar fi unele firme.


Daca doresti servicii de calitate de montaj, dar si produse de calitate, noi suntem cei mai potriviti pentru a-ti satisface aceste nevoi.

Convinge-te si singur de calitatea serviciilor prestate. Fie ca iti doresti usi de garaj automate sau industriale, aici vei gasi cele mai bune produse de pe piata. Apeleaza la numarul de telefon afisat pe site sau cere informatii prin mail si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Usi de Garaj: Image
bottom of page