top of page

Tamplarie PVC Suceava

Tipuri de tamplarie PVC Suceava

92 1.webp

BluEvolution 92

Daca este in cautarea unor produse de calitate, inovative, moderne si interesante ai venit in locul potrivit, pentru ca acest profil PVC cu 6 camere imbina o noua tehnologie cu un design modern si functional, fiind creata astfel o generatie noua de geamuri termopan Suceava. Are o constructie interesanta si rezistenta din otel zincat de minimum 2 mm grosime, constructie care face acest sistem de ferestre durabil si cu o mare putere de izolare. Latimea constructiva este de 92 mm, asa cum se regaseste si in titlul sistemului de ferestre, iar coeficientul de transfer termic este de la 0,94 W/mpk la1,0 W/mpK. Acest sistem modern de ferestre Suceava mai cuprinde si 3 garnituri sudabile, toate de culoare gri, pentru a nu strica armonia estetica. Are o feronerie Roto NT si sticla LowE-LowE-F4+2Argon pana la 52 mm, triplex. Toate aceste componente confera incredere si calitate produsului de tâmplărie pvc. Avem si datele de contact pe pagina (e-mail sau telefon) pentru eventualele nelamuriri.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

madrugada-confort-76_1.png

StreamLine Plus

Acest sistem de ferestre Suceava si usi termopan este unul de o calitate superioara, care rezista eroic in timp. Aceste usi si ferestre termopan se bucura de un profil PVC cu 7 camere de izolare. La fel ca la BluEvolution, constructia este din otel zincat de minimum 2 mm grosime care ii ofera o rezistenta mare. In acest caz, latimea constructiva este de 76 mm, iar coeficientul de transfer termic 1,1 W/mpk. Numele sau intreg este Salamander Streamline SL 76 si este introdus in categoria clasei A de performanta. Avand cele 7 camere, acesta este cel mai inalt profil, iar pretul este atractiv pentru un produs atat de calitativ. Este totodata si cel mai greu produs, acest lucru datorandu-se faptului ca greutatea sa deriva din densitatea inalta a pulberii de pvc folosite la extrudare. Alege termopane Salamander Suceava si nu vei fi dezamagit. Alege asadar termopane Suceava de o calitate inalta. Avem si datele de contact pe pagina (email sau telefon) pentru eventualele nelamuriri.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

82  21-01.png

BluEvolution 82

Acest sistem de ferestre si usi are o constructie PVC cu 6 camere de izolare si este tot o inovare tehnologica pe care nu trebuie sa o ratezi. Are o adancime de constructie de 82 mm asa cum este redat si in titlu si prezinta si posibilitate de 3 garnituri de etansare. La fel ca la StreamLine Plus și la BluEvolution 92, are o constructie din otel zincat de minimum 2 mm grosime care ii ofera o rezistenta mare. Latimea constructiei este de 85 mm (pentru ferestre) si 115-130 mm (pentru usi de exterior). Acest sistem reprezinta o noua generatie de ferestre prin profile de inalta calitate in ceea ce priveste produsele de tamplarie pvc. Alege asadar termopane ieftine Suceava, dar de calitate. Avem si datele de contact pe pagina (e-mail sau telefon) pentru eventualele nelamuriri.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

insecte.jpg

Plase anti-insecte

Mereu ne simtim amenintati in sezonul cald de prezenta neplacuta a insectelor din jurul nostru si mai neplacut ar fi sa fim nevoiti sa convietuim cu acestea in propriile case. Mai ales ca de fiecare daca in soseste primavara sau chiar vara, intampinam situatii neplacute cum ar fi aparitia unui val de insecte care misuna peste tot. Asa ca trebuie sa punem piciorul in prag si sa nu le lasam sa ne invadeze locuintele, dar cum sa facem acest lucru? Ei bine, plasele anti-insecte sunt cea mai buna solutie. Daca iti place sa dormi cu geamul deschis in sezolnul cald, nu va mai reprezenta o problema insectele sacaitoare de afara care iti pot tulbura somnul. Pe site-ul nostru vei intalni plase anti-insecte cu cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Sunt si modele cu tamplarie color, totul tine de gusturile tale. Avem si datele de contact pe pagina (email sau telefon) pentru eventualele nelamuriri.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

Tâmplărie PVC Suceava: Services
bottom of page