top of page
Caută
  • TermopanSv

Usi de garaj Suceava – cea mai buna achizitie

Fie ca ai nevoie de usi de garaj pentru casa ta, fie ca ai nevoie de acestea pentru sediul/sediile firmei tale, nu trebuie sa te pripesti cand esti pus in fata unei astfel de situatii si sa te informezi mult inainte de a face o alegere finala.

O astfel de achizitie este cu adevarat folositoare atunci cand vrem ca garajul nostru sa fie izolat sau in siguranta, fara a permite tu usurinta intrarea musafirilor nepoftiti. Daca este un garaj auto, trebuie sa aiba o usa care sa fie inchisa ermetic, pentru ca pe timpul iernii sa nu patrunda frigul cu usurinta.

Sunt multe detalii la care trebuie sa fim atenti cand achizitionam usi de garaj Suceava, asa ca ramai la acest articol pentru a pune la punct toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a te decide asupra unui astfel de produs.

Ce tipuri de usi de garaj sunt si care sunt mai avantajoase?

Usi de garaj sectionale. Usile de garaj de acest fel sunt foarte bune la a asigura etansarea garajului la vant si ploi cu conditia de a fi realizate corect. Modul de folosire este destul de usor si silentios, nefacand zgomot la deschiderea si inchiderea acestora. Mai mult decat atat, usile de garaj sectionale contribuie la buna izolare termica a garajului fiind rezistente la intemperii.

Un alt avantaj al acestor usi de garaj Suceaca este ca sunt disponibile intr-o gama larga de modele, dimensiuni si culori si, pe deasupra, pot fi realizate cu o usa pietonala inglobata in usa de garaj.

Au si niste minusuri aceste usi sectionale, care tin mai mult de instalarea si pretul lor. Usile de garaj sectionale nu sunt o varianta tocmai economica, pretul lor ajungand la aproximativ 3000 lei, iar instalarea lor se face doar de catre un personal calificat, fapt ce ridica costurile acestora.

Usi de garaj basculante. Usile de garaj de acest fel sunt sunt solutia cea mai economica si la indemana oricui, prin faptul ca sunt rezistente in timp si asigura o protectie antiefractie foarte ridicata. Aceste usi pot fi gasite intr-o gama larga de modele si culori, beneficiind de un pret destul de mic fata de cel al usilor sectionale.

Minusurile acestor usi de garaj basculante tin mai mult de izolarea garajului. Din cauza modului de deschidere basculant, aceste usi de garaj nu etanseaza foarte bine la vant si ploi, prin urmare, nu contribuie la izolarea termica a garajului.

Usi de garaj rulou. Aceste tipuri de usi de garaj beneficiaza de montajul simplu in exteriorul garajului. Un alt avantaj al acestor usi de garaj rulou este faptul ca se culiseaza pe verticala si, de cele mai multe ori, se gasesc cu o termoizolatie de aproximativ 15 mm, acest fapt asigurand o izolatie termica foarte ridicata.

Usile de garaj de tip rulou ofera comoditate celui care le are, pentru ca pot fi manevrate pe telecomanda, iar pretul lor este de aproximativ 100 euro/mp.

Minusurile acestor usi de garaj tin de spatiu. Prin modul in care au fost fabricate, usile de garaj de tip rulou ocupa un spatiu destul de mare deasupra intrarii si, pe langa aceasta, sunt mult mai galagioase fata de celelalte tipuri de usi.

Asadar, daca te gandesti sa iti achizitionezi usi de garaj Suceava pentru locuinta sau pentru firma ta, tine cont de sfaturile mentionate in randurile de mai sus si asigura-te ca vei cumpara produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. De asemenea, poti cere si sfatul unor specialisti in acest domeniu, dar cel mai bine este sa te informezi si singur cu privire la ce este mai bun pentru tine.

14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page