top of page
Caută
  • TermopanSv

Termopane Volovat – alege intelept si bucura-te de rezultate

In zilele noastre, termopane au devenit necesare. Toata lumea se uita in primul rand ca la o casa care urmeaza sa fie a lor sa aiba termopane, insa si daca nu are, probabil acestea sunt primele lucruri pe lista de achizitionat. De ce?

Ramai la acest articol pentru a afla motivele pentru care termopanele sunt atat de populare acum si de ce sunt atat de utile. Daca nu ai avut pana acum, vei intelege de ce acestea sunt atat de importante intr-o casa sau apartament, mai ales care este izolata/izolat termic.

Ia in considerare cumpararea unor termopane Volovat de cea mi buna calitate pentru a te bucura de cele mai bune rezultate care iti pot fi oferite.

De ce sa achizitionezi termopane Volovat?

Termopanul iti ofera siguranta

Daca alegi sa iti achizitionezi termopane, gandeste-te la acest aspect. Musafirii nepoftiti vor fi tinuti la distanta, pentru ca nu este asa de usor sau la indemana oricui sa intri in casa unei persoane care are termopan. Sticla foarte rezistenta formata din mai multe straturi nu se sparge usor, asa ca din acest punct de vedere poti sta chiar linistit. Geamurile clasice au mecaniste destul de usor de desfacut sau chiar sticla din care sunt formate nu este destul de rezistenta la un soc mai mare, insa acest lucru nu se aplica si in cazul termopanelor. Asa ca daca ti-ai planificat vacanta mult dorita, nu pleca cu grija casei. Datorita termopanelor are un grad mult mai ridicat de siguranta.

Temopanul iti ofera izolare fonica

Da, ai vazut bine. Izolarea fonica este mai mult tanjita de persoanele care stau la bloc, pentru ca oricat s-ar tine cont de programul de liniste, tot mai gasim acel vecin care face zgomot destul de deranjant. Sau traficul din zona devine destul de obositor de auzit de fiecare data. Dar daca ai termopan, diferenta va fi uriasa. Zgomotul este estompat cu mult fata de situatia unui geam clasic si poti dormi linistit, invata, citi sau poti face chiar tu zgomot, pentru ca nu ii va deranja pe ceilalti.

Termopanul iti ofera izolare termica

Probabil aceasta este cea mai buna calitate a sa, faptul ca nu mai lasa frigul sa intre si nici caldura sa iasa. Prin structura sa termoizolatoare, te vei bucura de ierni placute in casa ta si acest lucru se va simti si la banii pe care ii dai lunar la caldura. Vei putea face economie, deoarece caldura care s-a format in casa ta va persista. Daca locuinta in care locuiesti este termoizolata, este mult mai bine, pentru ca astfel caldura se mentine si mai bine.

De ce aspecte trebuie sa tii cont cand iti cumperi termopane Volovat?

1. De profilul termopanului

In momentul in care te-ai decis sa cumperi termopane pentru casa ta, tine cont de urmatoarele aspecte:

· Care este grosimea peretilor exteriori al profilelor? Recomandat este sa fie de 3mm.

· Care este latimea (adancimea) profilelor? Recomandat este sa fie mai mare de 70 mm.

· Cate chedere are tocul? Recomandat este sa fie 3.

· Care este grosimea armaturii din interiorul profilelor? Recomandat este sa fie intre 20 si 35 mm.

· Care este denumirea producatorului? Depinde de preferinte

2. De sticla termopanului

Ca sa faci o alegere corecta, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

· Grosimea pachetului de sticla.

· Bagheta distantier dintre foile de geam.

· Foile de geam

· Gazul dintre cele doua sau trei foi de sticla.

Ferestrele din termopan pot varia la grosime in functie de profilul ales, insa este recomandat ca pachetul de sticla sa nu fie sub de 24mm, iar bagheta distantier din interior sa fie din aluminiu sau  pvc. In cee ace priveste foile de sticla recomandate ar fi cele Low E interior, float in varianta triplex  la mijloc si 4 anotimpuri la exterior, iar gazul obligatoriu sa fie Argon sau Kripton.

3. De feroneria termopanului

Recomandat este sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

· inchidere suplimentara pe spate

· actionare gresita

· cel putin 2 bumbi de inchidere tip ciuperca

· manere secustik

· antiflambaj la foaia 2.a

· La usile din PVC cel putin 4 balamale (soarele le indoaie pe partea cu balamale, daca nu sunt patru)

4. De garantia produsului finit

In mod normal, se ofera termenul tipic de doi ani de garantie la tamplarie si cinci ani la sticla. Un alt lucru important de mentionat este faptul ca trebuie sa ai grija firma cu care colaborezi, alege o firma serioara, poate chiar recomandata de persoane de incredere, cum ar fi rudele sau prietenii tai.

Asadar, alege sa achizitionezi termopane Volovat pentru locuinta ta tinand cont si de aspectele mentionate in randurile de mai sus si bucura-te de beneficiile aduse de acestea.

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page